Alles Uit Drenthe is de webshop voor unieke kleding & accessoires uit de provincie Drenthe. Ontstaan uit liefde voor het prachtige Noorden! In 2017 zijn we gestart met Alles Uit Drenthe en sindsdien hebben we een ruim assortiment aan artikelen opgebouwd.  Al onze kleding & accessoires stellen Drenthe of de Drentse taal centraal, want daar zijn we trots op en willen dat laten zien!

En “we” zijn Martin en Mike. Toen we begonnen met de webshop hadden we geen idee of er meer mensen, net als ons, zo gek op de provincie zouden zijn om in een shirt of hoodie rond te lopen. Het tegendeel bleek waar. Vanaf dag 1 mogen we verschillende orders ontvangen uit alle windhoeken van de provincie. Dit vinden we natuurlijk geweldig en zijn we enorm trots op! We voegen ook steeds meer artikelen toe om voor ieder wat wils te bieden. Tips zijn overigens ook altijd welkom!

Voor Alles Uit Drenthe zijn we een samenwerking aangegaan met Spreadshirt. Een wereldwijde speler op het gebied van custom kleding & accessoires. Spreadshirt is verantwoordelijk voor de productie, afhandeling van de orders en de verzending. Alles Uit Drenthe zorgt voor de verschillende ontwerpen. Let op, het klopt dus dat in het bestelproces de naam Spreadshirt naar voren komt en dit ook op de factuur terug te vinden is.

Elk kledingstuk of accessoire wordt per stuk gemaakt en is dus altijd uniek. Naast de producten die op Alles Uit Drenthe worden aangeboden zijn er nog veel meer producten beschikbaar. Bent u op zoek naar iets specifieks, neem dan gerust eens contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Waarom duurt de levering 4 tot 6 dagen?

Omdat elke bestelling apart geproduceerd moet worden. Er is dus geen fysieke voorraad. Op deze manier zijn de producten altijd uniek maar gaat dit automatisch gepaard met een iets langere levertijd dan dat u van andere webshops gewend bent.

Bij wie plaats ik mijn bestelling?

U plaatst uw bestelling uiteindelijk bij Spreadshirt. Alles Uit Drenthe werkt samen met Spreadshirt die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de productie, afhandeling en verzending van de order.

Heb ik garantie?

Uiteraard. voor onze webshop hanteren we een 30 dagen niet goed geld terug beleid. Echter produceren we een product wel specifiek naar uw wensen. Zorg dan ook altijd dat u helemaal tevreden bent over de opdruk, kleur en maat van het product.

Hoe kan ik retourneren?

Mocht u iets willen retourneren omdat de maat niet goed is bijvoorbeeld? Dit kan. Het dient binnen 30 dagen te worden gedaan. We zorgen altijd voor een vervangend item, of wanneer dit niet gewenst is, het geld retour. We werken samen met Spreadshirt, daarom moeten de retournaties naar Spreadshirt terug. Alle informatie daarover leest u HIER.

Waarom zijn de producten relatief duur?

Omdat alles per order geproduceerd moet worden. Hierdoor zijn de producten exclusief maar ook iets kostbaarder. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit kleding en accessoires. We hebben regelmatig kortingsacties om de prijzen iets gunstiger voor u te maken.

Waarom betaal ik meer verzendkosten bij een grotere order?

Best gek eigenlijk maar wel te verklaren. De productie van uw order gebeurt in Duitsland. Hoe groter het pakket, hoe hoger de verzendkosten naar Nederland. We zijn aan het kijken of we dit anders kunnen inrichten om u hier niet mee te belasten.