Alles Uit Drenthe is de locatie voor unieke kleding en accessoires uit de provincie Drenthe, ontstaan uit liefde voor het Noorden! In 2017 zijn we gestart met Alles Uit Drenthe en sinds dien hebben we een ruim assortiment aan artikelen opgebouwd.  Al onze kleding en accessoires stellen Drenthe of de Drentse taal centraal, want daar zijn we trots op en willen dat laten zien!

Voor Alles Uit Drenthe zijn we een samenwerking aangegaan met Spreadshirt. Een wereldwijde speler op het gebied van custom kleding en accessoires. Spreadshirt is verantwoordelijk voor de productie, afhandeling van de orders en de verzending. Alles Uit Drenthe zorgt voor de verschillende ontwerpen. Let op, het klopt dus dat in het bestelproces de naam Spreadshirt naar voren komt en dit ook op de factuur terug te vinden is.

Elk kledingstuk of accessoire wordt per stuk gemaakt en is dus altijd uniek. Naast de producten die op Alles Uit Drenthe worden aangeboden zijn er nog veel meer producten beschikbaar. Bent u op zoek naar iets specifieks, neem dan gerust eens contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Waarom duurt de levering 4 tot 6 dagen?

Omdat elke bestelling apart geproduceerd moet worden. Er is dus geen fysieke voorraad. Op deze manier zijn de producten altijd uniek maar gaat dit automatisch gepaard met een iets langere levertijd dan dat u van andere webshops gewend bent.

Bij wie plaats ik mijn bestelling?

U plaatst uw bestelling uiteindelijk bij Spreadshirt. Alles Uit Drenthe werkt samen met Spreadshirt die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de productie, afhandeling en verzending van de order.

Heb ik garantie?

Uiteraard. voor onze webshop hanteren we een 30 dagen niet goed geld terug beleid. Echter produceren we een product wel specifiek naar uw wensen. Zorg dan ook altijd dat u helemaal tevreden bent over de opdruk, kleur en maat van het product.

Kan ik zowel accessoires als kleding tegelijk bestellen?

Uiteraard. We hebben onderscheid in de twee verschillende shops aangebracht om het makkelijk en overzichtelijk te houden. Mocht u van beide shops wat bestellen dan zult u zien dat het in dezelfde winkelmand komt.

Waarom zijn de producten relatief duur?

Omdat alles per order geproduceerd moet worden. Hierdoor zijn de producten exclusief maar ook iets kostbaarder. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit kleding en accessoires. We hebben regelmatig kortingsacties om de prijzen iets gunstiger voor u te maken.

Waarom betaal ik meer verzendkosten bij een grotere order?

Best gek eigenlijk maar wel te verklaren. De productie van uw order gebeurt in Duitsland. Hoe groter het pakket, hoe hoger de verzendkosten naar Nederland. We zijn aan het kijken of we dit anders kunnen inrichten om u hier niet mee te belasten.